Отплови првиот брод со хуманитарна прехранбена помош за Африка од Украина

Според украинското Министерство за инфраструктура, „Brave Commander“ носи 23 000 тони пченица Бродот „Brave Commander“ го напушти … Продолжи со читање Отплови првиот брод со хуманитарна прехранбена помош за Африка од Украина