Откриени сопственикот и еден од администраторите на „Јавна соба“: Веќе биле во полиција, се утврдува идентитетот и на другите

Сектор за компјутерски криминал и дигитална форензика, во координација со СВР Скопје, ги идентификувал сопственикот и еден … Продолжи со читање Откриени сопственикот и еден од администраторите на „Јавна соба“: Веќе биле во полиција, се утврдува идентитетот и на другите