Откако доби забрана за влез во земјава, рускиот архимандрит Васијан протеран од Бугарија

Покрај него, од Бугарија се протерани уште двајца црковни службеници. Одлуката на бугарските власти за протерување на … Продолжи со читање Откако доби забрана за влез во земјава, рускиот архимандрит Васијан протеран од Бугарија