ОТА за два дена останува без директор и станува нефункционална

Петгодишниот мандат, без право на повторен избор, на актуелниот директор на Оперативно-техничката агенција, Зоран Ангеловски, завршува на … Продолжи со читање ОТА за два дена останува без директор и станува нефункционална