Осум месеци коронавирус во земјава: Од сите нас зависи какво сценарио нè очекува

Во последниот месец во земјава има речиси 10 000 нови случаи на ковид-19. Вчера земјава го имаше … Продолжи со читање Осум месеци коронавирус во земјава: Од сите нас зависи какво сценарио нè очекува