Осудените во „Монструм“ повторно пред Врховен – седницата се одложи зашто бараа изземање судии

За „Монструм“ се водеше судска постапка по вторпат откако во 2017 година Врховниот суд го врати случајот … Продолжи со читање Осудените во „Монструм“ повторно пред Врховен – седницата се одложи зашто бараа изземање судии