Осуда од ЕУ за најавените руски референдуми во Донбас

Планираните референдуми во Луганск и Донецк се спротивни на законски и демократски одбраните украински власти и се … Продолжи со читање Осуда од ЕУ за најавените руски референдуми во Донбас