Остро интонирана реакција од Софија до Скопје: Понижувачи однос кон бугарскиот народ и Бугарија

По денешните настани околу чествувањето на роденденот на Гоце Делчев реакција објави бугарското МНР во која се … Продолжи со читање Остро интонирана реакција од Софија до Скопје: Понижувачи однос кон бугарскиот народ и Бугарија