ВМРО-ДПМНЕ ја постави рамката за постизборно коалицирање – има три точки, соопшти Мицкоски

Економски силна држава, преку реформи и чекори кои ќе бидат жестока битка за повисок животен стандард, фронт … Продолжи со читање ВМРО-ДПМНЕ ја постави рамката за постизборно коалицирање – има три точки, соопшти Мицкоски