Оставки поднесоа и српските полицајци на граничните премини „Јариње“ и „Брњак“

Претходно, повеќе од 300 српски полицајци поднесоа оставки и демонстративно ги соблекоа униформите во полициската станица во … Продолжи со читање Оставки поднесоа и српските полицајци на граничните премини „Јариње“ и „Брњак“