Осми ден се трага по исчезнатата Данка – истрагата се одвива во повеќе правци, велат од српското МВР

„Не исклучуваме никаква можност, истрагата е динамична, имаме голем број проверки, има големо количество материјал и се … Продолжи со читање Осми ден се трага по исчезнатата Данка – истрагата се одвива во повеќе правци, велат од српското МВР