Османи за доаѓањето на тимот за санкции од САД: Тоа е дел од она што ние самите го баравме

Толкувајќи ја вчерашната објава на американската амбасадорка Анџела Агелер во која се споменува „сеопфатни актери“, тој вели … Продолжи со читање Османи за доаѓањето на тимот за санкции од САД: Тоа е дел од она што ние самите го баравме