Османи: Претседавањето со ОБСЕ е обврска и привилегија, особено во ова најтешко време

Тој потенцира дека наши вредности секогаш биле мир, стабилност, владеење на право и демократија преку дијалог и … Продолжи со читање Османи: Претседавањето со ОБСЕ е обврска и привилегија, особено во ова најтешко време