Османи предничи пред кандидатот на „Вреди“ во 16 општини, Таравари води во Гостивар и Теарце

Од општините каде што Османи освоил повеќе гласови од Таравари, најтесна е разликата во Тетово. Таму, според … Продолжи со читање Османи предничи пред кандидатот на „Вреди“ во 16 општини, Таравари води во Гостивар и Теарце