Османи прави свои „црни листи“ на подобни и неподобни – вели Ванковска откако кандидатот на ДУИ не ги покани на ифтар неа и Јакимовски

Поканата на Османи за ифтар, Билјана Ванковска ја прокоментира и во контекст на конфликтот меѓу Израел и … Продолжи со читање Османи прави свои „црни листи“ на подобни и неподобни – вели Ванковска откако кандидатот на ДУИ не ги покани на ифтар неа и Јакимовски