Османи: Поставувањето на камен-темелникот за железницата е поважен од натпреварот со отворање на клубовите

Според него, отворањето на клубовите не е во функција на добрососедството меѓу двете земји Шефот на дипломатијата … Продолжи со читање Османи: Поставувањето на камен-темелникот за железницата е поважен од натпреварот со отворање на клубовите