Османи од Украина: Ќе ги искористиме сите механизми за да помогнеме во напорите да се стави крај на ова страдање

„Потребна е итна акција за да се стави крај на ова безумие и да се обезбеди помош … Продолжи со читање Османи од Украина: Ќе ги искористиме сите механизми за да помогнеме во напорите да се стави крај на ова страдање