Османи од македонскиот конзулат во Бон: Донесов дополнителна станица за сликање и издавање пасоши, се надевам дека ќе го забрза процесот

Министерот изрази надеж дека ваквата реорганизација ќе го забрза издавањето на патните исправи со новото уставно име … Продолжи со читање Османи од македонскиот конзулат во Бон: Донесов дополнителна станица за сликање и издавање пасоши, се надевам дека ќе го забрза процесот