Османи: Не треба да се создава притисок за рокови кај Историската комисија, но треба да постои доверба дека нема намерно кочење на процесот

На прашањето дали може без финално решение на Комисијата за историски прашања да почнеме преговори со ЕУ, … Продолжи со читање Османи: Не треба да се создава притисок за рокови кај Историската комисија, но треба да постои доверба дека нема намерно кочење на процесот