Османи најблизу до потребните 10 илјади потписи за претседателската кандидатура, по него се Димитриевски, Ванковска и Јакимовски

Досега ниту еден од кандидатите ги нема собрано потребните 10 илјади потписи кои им се потребни на … Продолжи со читање Османи најблизу до потребните 10 илјади потписи за претседателската кандидатура, по него се Димитриевски, Ванковска и Јакимовски