Османи: Министрите од ДУИ ќе задржат само минималец од платата, остатокот ќе го донираат

Османи: Министрите од ДУИ ќе задржат само минималец од платата, остатокот ќе го донираат Вицепремиерот за европски … Продолжи со читање Османи: Министрите од ДУИ ќе задржат само минималец од платата, остатокот ќе го донираат