Османи: Ќе ѝ предложам на Владата законот за здруженија да биде испратен до Венецијанската комисија за да се утврди дали е спорен или не

Говорејќи на заедничката прес-конференција со министерот за надворешни работи на Бугарија, Николај Милков, Османи кажа оти овие … Продолжи со читање Османи: Ќе ѝ предложам на Владата законот за здруженија да биде испратен до Венецијанската комисија за да се утврди дали е спорен или не