Османи ја испрати правата група нови амбасадори – меѓу нив и Дане Талески во НАТО

Министерот за надворешни работи Бујар Османи денеска им ги предаде акредитивните писма на новите амбасадори, меѓу кои … Продолжи со читање Османи ја испрати правата група нови амбасадори – меѓу нив и Дане Талески во НАТО