Османи и Милков го посетија нападнатиот охриѓанец, повикаа на прекин на насилството и провокациите од двете страни

Прво, ние нема да дозволиме негирање на бугарската заедница, како што нема да дозволиме негирање на макеоднскиот … Продолжи со читање Османи и Милков го посетија нападнатиот охриѓанец, повикаа на прекин на насилството и провокациите од двете страни