Османи ги кани противкандидатите на ифтар, но без Ванковска и Јакимовски

„На денот кога ја чекаме потврдата на нашите кандидатури за претседател на Република Северна Македонија, сакам да … Продолжи со читање Османи ги кани противкандидатите на ифтар, но без Ванковска и Јакимовски