Османи е оптимист дека ако успеат уставните измени нема да се случи одвојување на С Македонија и Албанија од патот кон ЕУ

Ставот на Франција мислам дека е недвосмислен во однос на двете држави. Дали ќе има одвојување веќе … Продолжи со читање Османи е оптимист дека ако успеат уставните измени нема да се случи одвојување на С Македонија и Албанија од патот кон ЕУ