Османи: Активностите на Софија се потклекнување на провокациите на оние што не им сакаат добро на односите меѓу двете земји

МНР со внимание ги следи изјавите и активностите што доаѓаат од Република Бугарија и со жалење констатира … Продолжи со читање Османи: Активностите на Софија се потклекнување на провокациите на оние што не им сакаат добро на односите меѓу двете земји