Османи: Ако ВМРО-ДПМНЕ гласа за уставните измени, ќе оставиме да одлучи кога ќе бидат изборите

Османи упати нов предлог до опозициската партија коментирајќи го повикот на лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијна Мицкоски, кој … Продолжи со читање Османи: Ако ВМРО-ДПМНЕ гласа за уставните измени, ќе оставиме да одлучи кога ќе бидат изборите