Оштетувањата на „Беласица“ се поголеми отколку што претпоставував – потребни се детални испитувања, вели проектантот на мостот    

Кога бев на мостот, добив впечаток дека она што го видов бара многу посериозен пристап отколку што … Продолжи со читање Оштетувањата на „Беласица“ се поголеми отколку што претпоставував – потребни се детални испитувања, вели проектантот на мостот