Општина Центар турка нов ДУП за „Мал ринг“, архитектите и дел од советниците се против

Денешната најавена презентација на предлог-деталниот урбанистички план за „Мал ринг“ ги скара, од една страна, архитектите и … Продолжи со читање Општина Центар турка нов ДУП за „Мал ринг“, архитектите и дел од советниците се против