Општина Благоевград ниту издала дозвола ниту забрана за отворање приватен македонски културен клуб, тврди градоначалникот

Општината нема да го официјализира овој приватен настан. Добив покана за отворањето, но нема да одам, вели … Продолжи со читање Општина Благоевград ниту издала дозвола ниту забрана за отворање приватен македонски културен клуб, тврди градоначалникот