Определен 30-дневен притвор за врховниот судија Наке Георгиев – судот смета дека може да го доврши или повтори кривичното дело

Против ова решение, додаваат од Основниот кривичен суд Скопје, странките имаат право на жалба пред Кривичниот совет … Продолжи со читање Определен 30-дневен притвор за врховниот судија Наке Георгиев – судот смета дека може да го доврши или повтори кривичното дело