Опожарениот автобус користел лиценца од друго возило на „Беса транс“, соопшти Министерството за транспорт и врски

Бројот на извод од лиценца што го користел опожарениот автобус е всушност од друго возило, со други … Продолжи со читање Опожарениот автобус користел лиценца од друго возило на „Беса транс“, соопшти Министерството за транспорт и врски