ОН: Усвоена резолуцијата за геноцидот во Сребреница

Генералното собрание на ОН ја усвои Резолуцијата со која 11 јули го прогласи за Меѓународен ден на … Продолжи со читање ОН: Усвоена резолуцијата за геноцидот во Сребреница