ОН: Речиси 250 камиони со хуманитарна помош влегоа во Газа за време на прекинот на огнот

Колку подолго трае прекинот на огнот, толку повеќе хуманитарни организации ќе можат да пружат помош, соопшти OCHA, … Продолжи со читање ОН: Речиси 250 камиони со хуманитарна помош влегоа во Газа за време на прекинот на огнот