ОН предупредија: Либан може да остане без основната храна до крајот на годинава

Покрај експлозијата на пристаништето во Бејрут, земјата е парализирана и од бројните шокови што ја осиромашија економијата … Продолжи со читање ОН предупредија: Либан може да остане без основната храна до крајот на годинава