Околу 15 илјади матуранти ги исполнија холовите и салите во училиштата – се полага првиот испит од државната матура

Министерот за образование и наука Јетон Шаќири вели дека прелиминарни резултати ќе има најдоцна на 8 јули, … Продолжи со читање Околу 15 илјади матуранти ги исполнија холовите и салите во училиштата – се полага првиот испит од државната матура