ОЈО за гонење организиран криминал врши претрес во Финансиската полиција

Станува збор за предмет оформен по пријава од граѓани, но засега од обвинителството не објавуваат повеќе детали … Продолжи со читање ОЈО за гонење организиран криминал врши претрес во Финансиската полиција