ОЈО Скопје за случајот што го отвори 360°: Се испитуваат сите околности поврзани со „Беса транс“ и надлежните органи

Во предметот поврзан со работата на правниот субјект ‘Беса транс’ и постапувањето на другите надлежни органи, се … Продолжи со читање ОЈО Скопје за случајот што го отвори 360°: Се испитуваат сите околности поврзани со „Беса транс“ и надлежните органи