ОЈО ГОКК по долга истрага поднесе обвинение против Рамиз Мерко за набавката на луксузното „ауди“

Предметот по кој постапувало Обвинителството е отворен по иницијативата на Антикорупциска, а против струшкиот градоначалник е поднесен … Продолжи со читање ОЈО ГОКК по долга истрага поднесе обвинение против Рамиз Мерко за набавката на луксузното „ауди“