ОЈО ГОКК истражува вклученост на Иџет Мемети во случајот со врховниот судија Наке Георгиев

Од Советот на јавни обвинители за „360 степени“ потврдија дека ноќеска бил извршен претрес во една просторија … Продолжи со читање ОЈО ГОКК истражува вклученост на Иџет Мемети во случајот со врховниот судија Наке Георгиев