Јавното обвинителство за гонење организиран криминал и корупција го објави списокот со имот што му се одзема на Мијалков

Од обвинителството информираат дека Основниот кривичен суд-Скопје ги одобри спогодбите помеѓу јавниот обвинител Лиле Стефанова од Основното … Продолжи со читање Јавното обвинителство за гонење организиран криминал и корупција го објави списокот со имот што му се одзема на Мијалков