Охрид најавува засилени контроли на плажите за мерките за ковид-19

Голем дел од критиките во јавноста периодов се насочени токму кон Охрид, од каде граѓани споделуваат фотографии … Продолжи со читање Охрид најавува засилени контроли на плажите за мерките за ковид-19