„Огнените“ во Студеничани: Го поддржуваме Ахмети, но нека не го пали јорганот за неколку болви

Ваквото излегување на терен на „огнената група“ подразбира непосредна комуникација со партиските ограноци, а се очекува вакви … Продолжи со читање „Огнените“ во Студеничани: Го поддржуваме Ахмети, но нека не го пали јорганот за неколку болви