„Огнените“ огорчени и разочарани: Не се „самоисклучивме“ од Централното претседателство на ДУИ

Не се „самоисклучивме“, туку го напуштивме состанокот (на 1 април) во знак на протест како резултат на … Продолжи со читање „Огнените“ огорчени и разочарани: Не се „самоисклучивме“ од Централното претседателство на ДУИ