Официјалното мислење дека Јанкулоска е дискриминирана е бескорисно – вели нејзиниот сопруг

Влатко Илиевски, сопругот и адвокат на Гордана Јанкулоска, ова го поткрепува со аргументот дека досега ништо не … Продолжи со читање Официјалното мислење дека Јанкулоска е дискриминирана е бескорисно – вели нејзиниот сопруг