Одземена лиценцата на БЕГ и за дистрибуција и снабдување со топлинска енергија, Владата треба да избере нова компанија

Сè до завршувањето на процедурата БЕГ законски е обврзана да ја врши јавната дејност – производство, дистрибуција … Продолжи со читање Одземена лиценцата на БЕГ и за дистрибуција и снабдување со топлинска енергија, Владата треба да избере нова компанија