Одржана конститутивната седница на владиното советодавно тело за употреба на историски личности во имиња на здруженија

Одржувањето на конститутивната седница на телото е на два дена пред официјалното отворање на вториот бугарски клуб … Продолжи со читање Одржана конститутивната седница на владиното советодавно тело за употреба на историски личности во имиња на здруженија