Одредена мерка притвор за советникот Нефи Усеини и неговиот брат

Охридскиот суд одреди мерка притвор за советникот во општината, Нефи Усеини и неговиот брат. Двајцата се сомничат … Продолжи со читање Одредена мерка притвор за советникот Нефи Усеини и неговиот брат