Одобрени 243 милиони евра на „Бехтел и Енка“ за коридорите 8 и 10-д

Првичните пресметки покажуваат дека делницата Тетово – Гостивар во должина од 17,5 километри чини 125 милиони евра, … Продолжи со читање Одобрени 243 милиони евра на „Бехтел и Енка“ за коридорите 8 и 10-д